Huldiging jubilarissen


Vogellust heeft in 2021 maar liefst 5 jubilarissen. Deze zijn onlangs gehuldigd en in het zonnetje gezet. Het gaat om de volgende leden:

Theo Coenen: Theo is al 60 jaar lid van Vogellust. Bijzonder is dat hij maar enkele jaren vogels heeft gehad. Maar Theo heeft het altijd zo goed naar zijn zin gehad bij Vogellust, dat hij altijd lid is gebleven. Tijdens zijn lidmaatschap is hij ook vele jaren lid van de tentoonstellingscommissie geweest. Daarnaast komt hij vaak met zijn vrouw Ans naar de activiteiten van Vogellust. Theo van harte gefeliciteerd met dit prachtige jubileum.

Wim Theloosen: Ook Wim is al 60 jaar lid van Vogellust. Wim kweekt al vele jaren prachtige kanaries, waar hij veel prijzen mee gewonnen heeft en zelfs wereldkampioen mee geweest is. Verder kweekt hij ook Europese cultuurvogels. Daarnaast is Wim vele jaren bestuurslid,  ringcommissaris geweest en lid van de tentoonstellingscommissie. Dat laatste is hij nog steeds. Voor al deze activiteiten heeft Wim een dik verdiende koninklijke onderscheiding ontvangen. Niets ontgaat hem binnen de club en hij zet de puntjes op de i. Wim, ook van harte gefeliciteerd met dit jubileum.

Wil Cornelissen: Wil is al 40 jaar lid van de NBVV. Eerst vanuit Cuijk. Later vanuit Elst. Wil kweekt diverse soorten postuurkanaries, waar hij heel succesvol mee is. Hij heeft daar al vele prijzen mee gewonnen. Daarnaast is Wil ook al vele jaren bestuurslid en lid van de tentoonstellingscommissie. Wil, ook van harte gefeliciteerd met dit jubileum.

Maick Jansen: Maick is al 40 jaar lid van de NBVV en sinds enkele jaren lid van Vogellust. In zijn studententijd is Maick met vogels begonnen in Nijmegen. Hij werd lid van de Kolibrie. Later werd hij lid in Renkum, waar hij jaren voorzitter van de club was. Maick vindt het een uitdaging om nieuwe kleuren te ontwikkelen en kweken. Daar is hij heel succesvol in geweest. Met name bij de kromsnavels heeft hij veel resultaten behaald. Helaas heeft hij door een allergie geen vogels meer. Wij zijn blij dat hij lid is gebleven en hij is ook nog druk met zijn andere hobby. En dat is ouessant schapen houden. Ook daar is hij met bijzondere kleuren bezig. Maick, ook van harte gefeliciteerd met je jubileum.

Ben Veulings: Ben is al 25 jaar lid van de NBVV. Ben is naast het lidmaatschap bij Vogellust ook Lid bij Kantropa in Oosterhout. Ook Ben is heel actief binnen beide verenigingen. Zo is hij bestuurslid geweest en lid van de tentoonstellingscommissies. Helaas laat zijn lichaam het niet meer toe daarmee actief te zijn. Gelukkig heeft hij nog wel kanaries en kromsnavels. Daar is hij heel succesvol mee en hij heeft met zijn vogels al vele prijzen gewonnen. Ben ook van harte gefeliciteerd met dit jubileum.

Vogellust is erg blij dat het zoveel jubilarissen heeft. Het is een teken dat we een gezonde club zijn, waar het fijn is om lid te zijn. Ook zijn we dankbaar voor alle verantwoordelijkheden die deze leden de afgelopen jaren op zich genomen hebben in bestuursfuncties en bij de organisatie van tentoonstellingen. Zonder jullie inzet was dit allemaal niet mogelijk geweest. Hartelijk dank daarvoor.

Zie ook de foto's van de huldiging bij het kopje Foto's.

Het bestuur